Fotograaf op het GNSK en filmpjesmaker bij de ARA

Het is alweer even geleden maar ik wil het toch graag nog delen. In het weekend van 14/15/16 juni 2019 vond het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK) plaats in Amsterdam. Dit is een multisport evenement waarbij verschillende universiteitssteden het in ongeveer 15 sportdisciplines tegen elkaar op nemen. Aangezien dit evenement op mijn werk (USC) was ik heb bij verschillende sporten foto’s gemaakt. Fotografie is het afgelopen jaar een grote hobby van me geworden en het was daarom een toffe klus om te doen. Weer eens wat anders dan klimmers op de gevoelige plaat zetten 😉

Ook heb ik een filmpje van de Adventure Race Amsterdam 2019 gemaakt, een race die ik nu voor de 3e keer samen met de ASAC heb georganiseerd. Inclusief drone en timelapsebeelden :P!

Mijn voornemen is om in de toekomst zeker meer van dit soort foto- en videoprojecten te gaan doen. Ik heb van beide klussen genoten. Het is erg uitdagend en creatief werk. Dus….. mocht je een keer een klimmer nodig hebben die foto’s of video’s kan maken, dan mag je me zeker benaderen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s