Lezing 15 december First Ascent

IMG_7808-2

Je zou verwachten dat anno 2018 alle mooie bergen op de wereld al wel eens beklommen zijn. NIET WAAR. Er zijn nog steeds honderden, zo niet duizenden toppen waar nog nooit een mens op is geweest. Wie goed zoekt en bereid is om op het avontuur op te zoeken vindt nog steeds prachtige onbeklommen bergen. Zo’n first ascent  (eerstbeklimming) gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot, maar als alles meezit ga je door een fantasische ontdekkingstocht vol uitdagingen en bijzondere ervaringen. Afgelopen zomer zijn er twee Nederlandse expedities op succesvolle first ascent expedities geweest: mijn eigen expeditie naar Pakistan en de trip van de Expeditie Academie naar Kirgizië. Op 15 december geven we samen een lezing over onze avonturen.

Dit event organiseer ik samen met de ASAC. Ik vind het heel leuk dat ik samen met de Expeditie Academie een lezing geef. Ik ben als coach heel nauw bij hun project betrokken geweest en ik heb mijn best gedaan om ze goed voor te bereiden op hun eerste expeditie. Het team heeft een aantal schitterende eerstbeklimmingen kunnen doen en prachtige beelden hiervan gemaakt.

Dit wordt de eerste lezing over onze Pakistan expeditie, een premiere dus! We hebben veel gefilmd dus je wordt echt mee terug genomen naar hoe het was om de Kachqiant te beklimmen.

Datum: 15 december
Inloop: 19:30
Start lezing: 20:00
Borrel: 22:00
Locatie: Eetcafé de Oerknal, Science Park 306, Amsterdam
Toegang: gratis
Voor wie: deze lezing is voor iedereen toegankelijk, dus ook als je niet lid bent van de ASAC.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s